Het werkt groeit u boven het hoofd, maar u weet dat dit tijdelijk of van korte duur is. Dus u heeft extra arbeidskracht nodig. Wij snappen dat uw kostbare tijd aan uw core business moet besteden.

De oplossing Werkt óók voor jou. Geen gedoe met vacatures, sollicitatie en administratieve rompslomp. Uw geeft ons de werving en selectie in vertrouwde handen en wij regelen het hele traject van vacature tot verloning.

Wij kijken naar u bedrijf en stellen indien nodig samen een functieprofiel op en zorgen voor scherpe en pakkende vacatureteksten. We selecteren voor u geschikte kandidaten en stellen deze aan u voor, compleet met profiel en cv. Zelf maakt u de keuze met welke kandidaat of kandidaten u in zee gaat.

We stellen u de kandidaat ter beschikking als uitzendkracht. U houdt toezicht en aansturing op de uitzendkracht. U kunt de uitzendkracht flexibel inzetten, u betaalt alleen de gewerkte uren. Na voor afgesproken gewerkte uren kunt u de uitzendkracht in eigen dienst nemen.

Voordelen uitzending

  • U kunt de uitzendkracht zoveel uren inzetten als u dat zelf nodig acht. Dit geeft u een optimale flexibiliteit in bedrijfsvoering.
  • Alleen de gewerkte uren worden volgens een vast tarief door Werkt óók voor jou in rekening gebracht. U heeft geen extra kosten, ook niet door ziekteverzuim van de uitzendkracht die in dienst blijft van Werkt óók voor jou.
  • U ontvangt wekelijks een overzicht van de gewerkte uren. Als u de uitzendkracht niet langer wilt inzetten, kunt u de overeenkomst met Werkt óók voor jou zonder verplichtingen opzeggen..
  • U hoeft zelf geen kandidaten te werven en selecteren; dat doen wij voor u. Geen match? Geen probleem!
Meer weten? Neem contact op!