Meewerken in een inspirerend, creatief team? Als Stagiair(e) Online Marketing krijg je veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling!

Waar ga je werken.

Werkt óók voor jou is een bemiddelings- en uitzendbureau van ondernemers, die met een sociaal én ondernemend hart werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengen voor het optimaal invullen van vacatures.

Wat ga je doen als Stagiair(e) Online Marketing?

Als Stagiair(e) Online Marketing ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het promoten van de vacatures van Werkt óók voor jou. Want wij willen opvallen tussen alle andere uitzendorganisaties en vacatures. Daarnaast hou jij je bezig met onderzoek doen naar verbeter punten op het onlinegebied, en ben jij er met frisse ideeën waar nodig om Werkt óók voor jou op de kaart te zetten.

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van de website, je gaat op zoek naar passende content om de website aan te vullen. Je houdt je bezig met vacatures, door middel van een creatieve schrijfstijl deze aantrekkelijk maken voor zowel de website als de sociale media. Daarnaast houd jij je bezig met het bedenken van nieuwe ideeën, marketingstrategieën of bedrijfscampagne’ s om de productiviteit en vindbaarheid van Werkt óók voor jou te vergroten en of te verbeteren.

Wie ben je?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Marketing & Communicatie.
  • Je hebt affiniteit met online marketing en social media.
  • Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte pen.
  • Je hebt een hands on mentaliteit en kan zelfstandig werken.
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt humor een enthousiasme: we zoeken iemand die zelfstandig en actief werkt met creatieve ideeën.
  • Je hebt ervaring met Mailchimp en WordPress is een pré, maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stage, op een hele leuke en gezellige werkplek!
  • Je werkt binnen WOVJ met een klein maar zeer enthousiast team waarbij een teamgevoel sterk aanwezig is

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren, stuur dan een korte motivatie en je cv naar Lex Bergers via lexbergers@werktookvoorjou.nl. Als we jouw sollicitatie hebben bekeken, laten we je zo snel mogelijk weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je wat meer weten over de stage? Dan kun je bellen naar 0346 35 22 66.