Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ben je toe aan iets anders, of als je niet actief op zoek bent, maar sta je wel open voor verandering? Werkt ook voor Jou! is voortdurend op zoek naar mensen die over werkervaring in management – en kantoorfuncties beschikken.

Graag ontvangen wij jouw cv zodat we een inschatting kunnen maken of de vacatures waarvoor wij bemiddelen, aansluiten bij jouw werkervaring en wensen. Via het contactformulier kun je direct je gegevens naar ons toesturen.

 • We zijn gespecialiseerd in werving en selectie in management- en kantoorfuncties
 • Een groot netwerk (ondernemersverenigingen, Rotary, Lions, GIDS-netwerk)
 • Een persoonlijke benadering
 • Aanvullende opleidingen en training mogelijk
 • Persoonlijke coaching
 • Speciale aandacht voor als je een beperking hebt
 • Discretie gewaarborgd

Waarom Werkt óók voor Jou?

Wat zijn de kosten voor mij als kandidaat?
Inschrijven bij Werkt ook voor Jou! is kosteloos en ook een afspraak met een consultant is kosteloos.  Zoek je een op maat gemaakte persoonlijke begeleiding bij het vinden van een nieuwe job dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. We hanteren daar een coachingstarief voor. In sommige gevallen wil je huidige werkgever dat vergoeden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven


  Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met het verwerken van mijn gegevens overeenkomstig met het Nederlandse Privacy statement van Werkt óók voor Jou!. Daarnaast geef ik hierbij akkoord dat mijn gegevens mogen worden bewaard totdat ik heb aangegeven dat deze niet meer gebruikt mogen worden.

  Door op Verstuur Inschrijving te klikken ga ik akkoord met het verwerken van mijn gegevens overeenkomstig met het Nederlandse Privacy statement van Werkt óók voor Jou!. Er kan deels geautomatiseerde besluitvorming plaats vinden. Meer informatie staat in het Privacy Statement. Daarnaast geef ik hierbij akkoord dat mijn cv mogen worden bewaard totdat ik heb aangegeven dat deze niet meer gebruikt mogen worden.