Vond je de perfecte vacature niet meteen of kun je geen keuze maken? Wil je jezelf inschrijven voor arbeidsbemiddeling zodat wij een baan voor je zoeken op basis van je cv en motivatie? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je daarmee vrijblijvend online in. We kijken dan samen welke baan het best bij je past.

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties.  Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan Werkt óók voor jou om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.


    Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met het verwerken van mijn gegevens overeenkomstig met het Nederlandse Privacy statement van Werkt óók voor Jou!. Daarnaast geef ik hierbij akkoord dat mijn gegevens mogen worden bewaard totdat ik heb aangegeven dat deze niet meer gebruikt mogen worden.

    Door op Verstuur Inschrijving te klikken ga ik akkoord met het verwerken van mijn gegevens overeenkomstig met het Nederlandse Privacy statement van Werkt óók voor Jou!. Er kan deels geautomatiseerde besluitvorming plaats vinden. Meer informatie staat in het Privacy Statement. Daarnaast geef ik hierbij akkoord dat mijn cv mogen worden bewaard totdat ik heb aangegeven dat deze niet meer gebruikt mogen worden.