Uw wil meer vastigheid bij een (gekwalificeerde) arbeidskracht voor een project of langere periode maar u wilt wel de flexibiliteit bewaren. Detachering is dan een prima oplossing, wij houden de zorgen en u heeft gelijk de juiste vakman of vrouw tot u beschikking met ervaring voor langere tijd en als het wederzijds bevalt is de overname zo geregeld.

We sluiten een contractperiode af voor de periode dat de gedetacheerde bij u werkt. Hij/zij komt of blijft bij Werkt óók voor jou in dienst en wij zorgen voor de administratieve zaken. Voor detachering geldt het reguliere arbeidsrecht, Dus de gedetacheerde kan niet zomaar van de een op de ander dag zijn werk bij u stoppen.

U bent dus voor de periode die u wenst zeker van de inzet van een gekwalificeerde tijdelijke medewerker tegen een vast tarief. U hoeft zich verder geen zorgen te maken over alle werkgeversverplichtingen en administratieve afwikkeling.

Voordelen Detachering

  • De gedetacheerde is zeker van werk dat hij graag doet, en van inkomen voor de duur van het contract. Hij zal zich meer betrokken voelen bij u.
  • U, de gedetacheerde en Werkt óók voor jou maken afspraken over de duur van het detacheringscontract. U bent zeker van een vaste, gekwalificeerde arbeidskracht voor de duur van het contract.
  • De gedetacheerde kan niet van de ene op de andere dag het werk voor uw bedrijf stoppen, hij is gebonden aan een opzegtermijn. U krijgt dus flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting in een afgesproken contractperiode.
  • U geeft zelf leiding aan en houdt toezicht op de gedetacheerde alsof het uw vaste medewerker is. De gedetacheerde blijft echter in dienst van Werkt óók voor jou. Voor u betekent dat dat u geen omkijken heeft naar de personeelsadministratie van de gedetacheerde. Die zorgen nemen wij van u over.
Meer weten? Neem contact op!